Internacional

Umtiti: “Ho hem merescut”

Eufòria ‘bleue’.El central, que juntament amb Dembélé és un dels blaugrana que ha afegit un mundial al seu palmarès, va unir-se a les mostres d’alegria dels internacionals francesos

Tot just Néstor Pitana va xiular el final del partit, els internacionals francesos van esclatar d’alegria. La celebració va ser intensa, però uns quants la van interrompre durant uns minuts per atendre els mitjans, desitjosos de captar les reaccions del protagonistes. Un d’ells va ser Samuel Umtiti, que és, juntament amb Ousmane Dembélé, un dels jugadors blaugrana que han guanyat el mundial de Rússia. “Ens ho hem merescut. Hem jugat molt bé durant tot el campionat”, va apreciar el central. “Mai no ho oblidarem. Estem vivint una cosa extraordinària. Ara, cal celebrar-ho i disfrutar d’aquesta copa”, hi va afegir.

En els mateixos termes s’expressava Antoine Griezmann, escollit jugador més valuós de la final. “No soc realment conscient de tot això. Estic molt orgullós de tot l’equip. Certament, hem estat un grup molt unit”, va destacar. El davanter, que seguirà a l’Atlético després de refusar una oferta blaugrana, va signar el segon gol de França des del punt de penal. Segons va explicar, va pensar a llançar-lo a l’estil Panenka, com va fer Zinade en la final del 2006. “Al final, però, he preferit assegurar”, va desvelar.

El mundial de Rússia h consolidat a Kylian Mbappé entre els grans cracs mundials amb només 19 anys. “Estic molt feliç. Havia dit quines eren les meves ambicions a l’inici de la mundial. El camí era llarg, però ha valgut la pena. Estem orgullosos de fer feliços els francesos”, va comentar.

Pel que fa a Didier Deschamps, va admetre, tot just acabar el partit, que França no havia fet un gran joc en la final, però havia mostrat altres virtuts: “Hem mostrat qualitats mentals i hem aconseguit quatre gols.” Per tot plegat, va considerar que el triomf en el mundial era “merescut”. “No sempre ha estat fàcil, però, a força de treball, hem arribat fins aquí”, va concloure el seleccionador francès, que va qualificar la final d’ahir de “coronació suprema” després d’un intens treball per part dels jugadors.

Hem jugat molt bé al llarg del campionat. Això mai no ho oblidarem i ara toca celebrar-ho
Samuel Umtiti
INTERNACIONAL PER FRANÇA
No sóc realment conscient de tot això. Estic molt orgullós de tot l’equip. Certament, hem estat un grup molt unit
He pensat a llançar el penal a l’estil Panenka, com ho va fer Zidane. Al final, però, he preferit assegurar
Antoine Griezmann
INTERNACIONAL PER FRANÇA
Havia dit quins eren les meves ambicions a l’inici de la mundial. El camí era llarg, però ha valgut la pena
Kylian Mbappé
INTERNACIONAL PER FRANÇA
No hem fet un gran joc [en la final], però hem mostrat qualitats mentals i hem aconseguit marcar quatre gols. El triomf és merescut
Didier Deschamps
seleccionador de FRANÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)