Champions

Expulsió de Ronaldo i ensopegada del City

Lliga de campions. El portuguès només dura 28 minuts en el debut a la Champions amb el Juventus, que s’imposa a València amb dos penals

El Grup H té tres candidats per a dues places. I la primera jornada ha estat marcada pel València-Juventus i l’expulsió en el minut 28 de Cristiano Ronaldo. L’àrbitre ha interpretat que el portuguès agredia Murillo, però les imatges no són gens clares i a la Champions no hi ha VAR per sortir de dubtes. El davanter en el debut europeu amb la vecchia signora ha marxat plorant, ja que si hi ha sanció es perdrà l’enfrontament amb el seu ex-equip, el United. Amb tot, malgrat jugar amb un home menys, els italians s’han avançat amb un clar penal transformat per Pjanic al minut 36 i ha ampliat distàncies a l’inici de la segona meitat amb idèntic protagonista des dels onze metres, posant el dit a la nafra en el mal inici dels homes de Marcelino.

Els red devils, al seu torn, han fet els deures amb Pogba de protagonista: primer un gran gol al 35 i abans del descans, el segon des dels onze metres en la visita al Young Boys. El migcampista francès també ha estat l’encarregat d’assistir Martial en una contra per al 0-3

A banda de la vermella a Cristiano, l’altra gran notícia de la primera jornada ha estat l’ensopegada del City. Delph s’ha empassat una centrada de Depay al minut 26, regal que ha aprofitat Cornet i el Lió ha ampliat l’avantatge en una contra al 43 i el xut ras ajustat al pal de Fekir. Amb Pep Guardiola a la graderia i Mikel Arteta a la banqueta, Sané s’ha inventat la jugada que Bernardo Silva ha convertit en l’1-2 al 65’.

Finalment, el Bayern ha començat a resoldre la visita al Benfica amb una bona cursa matinera de Ribery i un gran moviment dins l’àrea de Lewandowski. La renda ha anat a més amb una cursa espectacular de Renato Sanches per iniciar una contra i donar peu a una preciosa jugada col·lectiva que el portuguès ha finalitzat abans de demanar perdó a la seva ex-afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)