Champions

Inici accidentat del City

Grup F. El conjunt ‘skyblue’ es posa dos gols per sota aviat i no aconsegueix neutralitzar l’avantatge francès tot i dominar en la segona part

mAN. cITY 1 oL. LIÓ 2

MAN. CITY:Ederson, Walker, Stones, Laporte, Delph, Fernandinho, Gundogan (Leroy Sané, 55’), Silva, Bernardo Silva, Sterling (Mahrez, 76’) i Gabriel Jesus (Agüero, 63’).OL. LIÓ:Anthony Lopes, Rafael da Silva (Dubois, 76’), Marcelo, Denayer, Ferland Mendy Pape Cheick, N’Dombélé, Aouar, Cornet (Betrand Traoré, 92’), Fekir (Tousart, 79’) i Depay, .GOLS:0-1 (26’) Cornet. 0-2 (43’) Fekir. 1-2 (67’) Bernardo Silva.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià). Grogues a Agüero, Fekir i Betrand Traoré.

xakhtar D. 2 Hoffenheim 2

XAKHTAR D.:Piatov, Butko, Khotcholava, Rakitski, Ismaily, Stepanenko, Patrck (Maycon, 76)’, Marlos, Taison, Bolbat (Kovalenko, 57’) i Junior Moraes.HOFFENHEIM:Baumann, Kaderabek, Nordtveit, Vogt, Posch, Schulz, Grillitsch, Bittencourt (Demirbay, 64’), Kramaric (Nelson, 85’), Joelinton i Szalai (Zuber, 75’).GOLS:0-1 (6’) Grillitsch. 1-1 (27’) Ismaily. 1-2 (38’) Nordtveit. 2-2 (81’) Maycon.ÀRBITRE:Jakob Kehlet (danès). Grogues a Rakitski, Alan Patrick, Junior Moraes i Grillitsch.

El Manchester City haurà de remar a contracorrent després d’una derrota que no entrava en els pronòstics en l’estrena contra un Olympique de Lió que va ser contundent en la primera part i que va resistir després de la represa.

Cornet, aprofitant una errada de Delph, va avançar els francesos i Fekir va replicar amb un bon xut creuat. Bernardo Silva, assistit per Leroy Sané, només va poder retallar distàncies després de la represa.

Històric Naggelsmann

El tècnic del Hoffenheim, que ja té en el seu haver el rècord de ser l’entrenador més jove de la història de la Bundesliga, quan va debutar amb 28 anys; va esdevenir també el més precoç a dirigir un partit de la fase de grups de la Champions League amb 31 anys i 55 dies, arrabassant el rècord a Viktor Gontxarenko, actualment al CSKA de Moscou i que va aconseguir-ho quan dirigia el BATE Borisov.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)