Champions

Ronaldo plora, la Juve somriu

Grup H. Un València gris i acomplexat cau derrotat (0-2) a Mestalla amb dues dianes de penal de Pjanic en un duel marcat per la controvertida expulsió del portuguès, la primera de la seva carrera a Europa

VALÈNCIA 0 JUVENTUS 2

VALÈNCIA:Neto, Gayà, Murillo, Gabriel Paulista, Rubén Vezo (Txèritxev, 57’), Wass, Parejo, Guedes (Santi Mina, 70’), Carlos Soler, Batshuayi (Gameiro, 70’) i Rodrigo.JUVENTUS:Szczesny, Alex Sandro, Chiellini, Bonucci, Cancelo, Pjanic (Douglas Costa, 67’) (Rugani, 89’)), Matuidi, Khedira (Emre Can, 23’), Cristiano Ronaldo, Bernardeschi i Madzukic.GOLS:0-1 (45’) Pjanic (p.). 0-2 (51’) Pjanic (p.).ÀRBITRE:Felix Brych (alemany). Grogues a Murillo, Rúben Vezo, Parejo, Szczesny, Alex Sandro i Rugani. Expulsat Cristiano Ronaldo (29’), per vermella directa.

YOUNG BOYS 0 MAN. UNITED 3

YOUNG BOYS:Von Ballmoos, Benito, Von Bergen, Camara, Mbabu, Sanogo, Sow (Aebischer, 59’), Sulejmani, Fassnacht (Ngamaleu, 65’), Assalé i Hoarau (Nsamé, 75’).MAN. UNITED:De Gea, Shaw, Lindelof, Smalling, Diogo Dalot, Matic, Pogba (Andreas Pereira, 75’), Fred (Fellaini, 69’), Martial, Rashford (Mata, 69’) i Lukaku.GOLS:0-1 (35’) Pogba. 0-2 (44’) Pogba (p.). 0-3 (66’) Martial.ÀRBITRE:Deniz Aytekin (alemany). Grogues a Assalé i Fred.

Cristiano Ronaldo difícilment oblidarà el seu debut en la Champions defensant la samarreta del Juventus. L’astre de Madeira, el dia del seu retorn a l’Estat espanyol, va convertir-se en el gran protagonista del duel contra el València a Mestalla per una controvertida acció que va acabar costant-li l’expulsió a la mitja hora de partit. Amb 0-0 en el marcador, el col·legiat Felix Brych, després de consultar el seu assistent, va mostrar-li la vermella directa per una suposada agressió a Murillo dins de l’àrea. Una decisió si més no controvertida que va contrariar un Ronaldo impotent i que va marxar del camp plorant davant la que va ser la primera expulsió de la seva carrera a Europa. El contratemps, però, no va fer variar el discurs d’una Juve superior abans i després de l’expulsió que s’avançaria al límit del descans després que Pjanic transformés una pena màxima de Parejo sobre Cancelo. Sense temps de creure en la remuntada, un nou penal comès en aquest cas per Murillo sobre Bonucci suposaria el definitiu 0-2, obra també de Pjanic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)