Més futbol

Sant-Andreu-Atlético, Cultural-Barça, Cadis-Espanyol i Alavés-Girona en la copa

Copa. El conjunt andreuenc jugarà el dimarts 30 d’octubre; el Barça i el Girona ho faran el 31 i l’Espanyol, l’últim català en estrenar-se, jugarà el dia 1 de novembre

Els representants catalans en la copa ja coneixen els seus rivals de cara a l’eliminatòria de setzens de final que es jugarà a doble partit entre la última setmana d’octubre i la primera de desembre. El Barça haurà de visitar un estadi ja conegut –hi va jugar el curs 2009/10– d’un club de 2a divisió B com és el de la Cultural Leonesa. Pel que fa al Sant Andreu, l’únic representant de tercera divisió de la competició, ha quedat emparellat amb l’Atlético de Madrid. Els andreuencs ja van jugar contra l’equip de Simeone en la temporada 2013/14 però aquest cop s’estrenaran al Wanda Metropolitano.

D’altra banda, l’Espanyol es trobarà amb el Cadis de la segona divisió A i el Girona se les heurà amb l’Alavés, de primera divisió i amb qui ja es va enfrontar en la copa del curs 2013/14. Els gironins tindran l’avantatge de jugar la tornada a casa.

El Sant Andreu serà el primer català en debutar en la ronda de setzens de final i ho farà el dimarts 30 d’octubre a les 21.30 hores al Narcís Sala. L’endemà, 31 d’octubre, serà el torn del Girona, que jugarà a Mendizorrotza a les 20.30 hores, i del Barça, que jugarà a l’estadi de la Cultural Leonesa a partir de les 21.30 hores. I l’Espanyol serà l’últim català en entrar en escena: ho farà el dia 1 de novembre a les 18.30 hores al camp del Cadis

El Madrid, a Melilla

La grossa, a part de a Lleó, ha caigut aquest any a Melilla, on jugarà el Real Madrid de Julen Lopetegui. Aquests són la resta d’emparellaments dels setzens de final de la copa:

Ebro-València

Lugo-Llevant

Leganés-Rayo Vallecano

Còrdova-Getafe

Mallorca-Valladolid

Athletic Club-Osca

Sporting-Eibar

Villanovense-Sevilla

Celta-Real Sociedad

Almeria-Vila-real

Racing-Betis

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)