1a divisió

Retorn des del fang

1a divisió. El Real Madrid rep la visita del Llevant, reprenent un fil que parla de quatre partits sense marcar, tres dels quals els ha perdut i amb la paraula ‘crisi’ sobrevolant Valdebebas

El Real Madrid reprèn la seva realitat des d’allà on la va deixar. Concretament des d’una dolorosa derrota a Vitòria que va acabar de desenterrar la paraula crisi i va instal·lar un núvol negre amb el qual ha hagut de conviure Julen Lopetegui els últims quinze dies.

El basc, de moment, se sent aixoplugat. “Sento un suport absolut, i hem d’estar tranquils, perquè estic convençut que aquest equip pot assolir tots els objectius”, va expressar ahir el tècnic blanc, a les portes de rebre un Llevant que la temporada passada ja va arrencar un punt del Santiago Bernabéu i que és un especialista en el futbol de transició, a castigar pèrdues i atacar ràpid, un dels mals que està patint el conjunt de Chamartín. “Són un equip que ha millorat en els darrers partits, que ha canviat de sistema i amb una bona vocació ofensiva, però confio en nosaltres”, va continuar Lopetegui, que, això sí, ja ha pogut veure amb el grup algunes de les baixes que han erosionat l’equip durant les darreres setmanes: Isco, Marcelo, Benzema i un Gareth Bale que ha estat concentrat amb la selecció gal·lesa sense arribar a disputar ni un sol minut. “Gareth ha estat molt responsable amb les seves sensacions, ara hem de veure què fem amb ell”, va objectar el preparador blanc, sense aclarir si disposarà de l’extrem de Cardiff per pal·liar una sequera de gol que ha estat un altre gran punt de debat al voltant de l’equip recentment, després d’haver-se quedat sense marcar en els últims quatre compromisos: contra el Sevilla, l’Atlético, el CSKA de Moscou i l’Alavés. “Òbviament volem generar el màxim d’ocasions possibles i materialitzar--les, sense mirar enrere. Hem de ser optimistes”, va dir per acabar Lopetegui, abans d’enfrontar-se amb un Llevant que viurà la seva segona sortida consecutiva a la comunitat de Madrid després d’haver-se imposat al Getafe amb un golàs d’Enis Bardhi fa quinze dies.

La clàusula de la por

Paco López va oferir ahir la llista de vint futbolistes que es desplaçaran fins a Madrid amb la gran absència de Borja Mayoral, cedit pel conjunt blanc al Llevant i que és víctima de la clàusula de la por imposada en el contracte de préstec. Mayoral s’afegeix a les absències de Coke i Vukcevic, lesionats, i que no formaran part del grup de futbolistes que intentaran furgar la ferida de l’equip blanc.

FRASES

Hem d’estar tranquils i no escoltar el que es diu a fora. L’equip pot assolir tots els objectius
Julen Lopetegui
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Necessitem una feina col·lectiva, un plus en esforços i seguir sent un equip atrevit
Paco López
ENTRENADOR DEL LLEVANT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)