1a divisió

El Llevant accentua les urgències del Madrid (1-2)

Futbol. Dos gols dels valencians en el primer quart d’hora deixa molt tocat als de Lopetegui, que han reaccionat massa tard

Nova derrota del Real Madrid, que no coneix el triomf des de fa gairebé un mes, quan va guanyar l’Espanyol al Bernabéu. El conjunt de Julen Lopetegui ha perdut contra el Llevant per 1-2 en un partit en què el conjunt granota n’ha tingut prou amb un gran inici per endur-se els tres punts i agreujar els problemes dels madridistes.

El primer cop dels valencians ha arribat ben aviat, en el minut 5 ja han batut Courtois, i ho ha fet gràcies a un gol de Morales després d’una greu errada de Raphael Varane. Els valencians han anat a per més i el VAR ha assenyalat un penal per mans de Varane. Roger, des dels onze metres, ha marcat el segon i ha posat molt difícil el partit per al conjunt de Lopetegui. El Madrid i ha tingut una clara oportunitat poc després, però el VAR ha anul·lat el gol d’Asensio per fora de joc. En el tram final de la primera part, els blancs han buscat el gol però ha estat el conjunt granota qui ha generat més perill. De fet, l’àrbitre ha anul·lat el tercer dels valencians per fora de joc.

En la represa, i amb l’entrada de Gareth Bale, els de Lopetegui han tingut ocasions més marcar, però Oier Olazábal ha fet un gran partit i ha evitat la diana blanca en més d’una ocasió. Am la pitjor ratxa golejadora de la història del Madrid i amb alguns xiulets al Bernabéu, Marcelo ha fet el primer gol dels blancs aprofitant una assistència de Benzema. El Madrid s’ha envalentonat en el tram final però l’àrbitre ha anul·lat un gol a Mariano per fora de joc.