Internacional

Golejada i lideratge en solitari per al City de Guardiola (5-0)

El Manchester City ja és líder en solitari de la Premier League després de golejar el Burnley per 5-0. Els homes de Josep Guardiola s’han avançat aviat quan en el minut 17 Sané ha combinat amb David Silva dins l’àrea i la passada de la mort del canari entre un bosc de cames ha trobat la rematada d’Agüero. El domini local ha estat molt clar i a l’inici de la segona part s’ha desencallat del tot el partit. En el 54’ han demanat penal a Sané, però la jugada ha continuïtat i la passada des de la línia de fons de de Silva ha connectat amb l’arribada potent de Bernardo Silva. Dos minuts més tard, en un córner la pilota ha acabat a la frontal i Fernandinho ha engaltat la pilota de primeres al fons de la xarxa. En el tram final, reaparició de De Bruyne. Alhora una gran rosca des de la frontal de Mahrez ha comportat el quart i Sané ha mostrat olfacte per fer el cinquè.

La victòria del City s’ha vist acompanyada de l’empat del Chelsea. Els londinencs s’han avançat al Manchester United amb un cop de cap de Rudiger en el minut 21, però a la segona part un doblet de Martial ha capgirat el marcador, fins que en el 96 Barkley ha aprofitat el rebot d’una pilota rebutjada del pal per fer el 2-2.