Internacional

L’Al Sadd de Xavi cau a les semifinals de la Champions asiàtica

Futbol. L’equip de l’exblaugrana, que ha tingut una ocasió per fer el gol del triomf en el tram final, no ha pogut remuntar el 0-1 de l’anada contra el Persepolis iranià

L’Al Sadd de Xavi Hernàndez i Gabi Fernández, excapità de l’Atlético de Madrid, ha quedat a les portes de la final de la Champions League d’Àsia després d’empatar a un contra el Persepolis iranià. L’1-1, però, no ha estat suficient per remuntar el 0-1 del partit d’anada.

El partit ha estat molt igualat i emocionant, amb l’Al Sadd buscant el gol que els donés la classificació fins l’últim moment. Baghdad Bounedjah ha avançat l’Al Sadd en el minut 17, igualant l’eliminatòria, i de fet podria haver fet el 0-2 abans del descans, però el porter local ha evitat la diana. En la represa, Siamak Nemati ha superat el porter de l’Al Sadd per fer l’1-1 que ha donat el pas a la final als iranians. A quatre minuts del final, el porter Aissa ha rebutjat una rematada de cap de Xavi que hauria pogut classificar l’Al Sadd.

El Persepolis coneixerà demà el seu rival en la final de la Champions d’Àsia, que sortirà de la semifinal que disputen el Samsung Bluewings sud-coreà i el Kashima Antlers japonès. La final es jugarà a doble partit i el guanyador es classificarà per al mundial de clubs.