Champions

Un moment molt crític

Grup H. Dels 15 partits oficials disputats aquest curs, el València només n’ha guanyat dos. Avui se la juga contra el Young Boys

Ningú a València intuïa que en aquest punt de temporada l’equip passaria un moment com aquest: dels 15 partits oficials que ha disputat l’equip valencianista, només n’ha guanyat dos, un a la lliga i l’altre en la copa. “És un repte per mi intentar sortir d’aquesta situació inesperada”, va dir ahir l’entrenador, Marcelino García Toral, que aquesta tarda, a Mestalla i contra el Young Boys, es juga la que és segurament l’última bala que li queda a l’equip valencianista per continuar viu a la Champions League. I és que si en la lliga és quinzè, a dos punts del descens i a nou de la quarta posició, en la competició continental encara manté opcions de classificar-se, perquè, tot i amb sols dos punts, continua tenint a l’abast al segon, el Manchester United, equip que també passa per en un moment irregular i que aquesta tarda visita la Juventus, l’ogre del grup. El València, doncs, depèn absolutament de si mateix per classificar-se per als vuitens de final. “Hem de ser positius i saber que aquesta plantilla i aquest entrenador pateixen, com tothom, però demostren cada dia voler sortir d’aquesta situació. Demà [per avui] és el millor escenari per guanyar”, va expressar Marcelino, que va indicar també sentir el suport els dirigents de l’entitat: “Dins el club només percebo suport i confiança absoluta en la nostra feina.”

LA FRASE

Dins del club només percebo suport i confiança absoluta en la nostra feina
Marcelino Garcia Toral
Tècnic del valència

AMB POSSIBILITATS

El València es posarà segon si guanya avui i el Manchester United no s’imposa a la Juve al feu torinès
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)