Internacional

Guardiola: “Si ells estan empresonats, jo també ho podria estar”

Premier League. L’entrenador del City recorda després del derbi de Manchester la injustícia de tenir presos polítics des de fa un any

Pep Guardiola va tornar a lluir el llaç groc a la roda de premsa posterior al derbi de Manchester i en ser preguntat, va aprofitar per tornar a lamentar la injustícia de tenir presos polítics. “No em permeten portar-lo als partits, ho sé. Em decep que aquesta gent encara sigui a la presó un any després, van ser acusats d’una cosa que no havien fet. No són polítics, només van expressar la seva opinió. Si ells estan encara allà, jo també hi podria ser. És gent que porta un any empresonada erròniament. Per això els dono suport amb el llaç. La FA em va castigar per dur-lo i ho vaig acceptar, però puc dur-lo en roda de premsa. M’agradaria que em donéssiu suport si m’empresonessin injustament. Sempre el porto si no me l’oblido o em queda a la butxaca.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)