Internacional

Susanna Dinnage, primera presidenta de la història de la Premier League

Futbol. L’actual responsable del canal ‘Animal Planet’ del grup de comunicació Discovery serà la primera dona que presideix la lliga anglesa

Susanna Dinmage ha estat nomenat avui presidenta de la Premier League i es convertirà en la primera dona que accedeix al càrrec. Sinnage prendrà el relleu de Richard Scudamore, en el càrrec durant els últims 19 anys, el proper 1 de gener. La futura presidenta de la Premier League és coneguda per la seva feina com a presidenta del canal Animal Planet dins el grup de comunicació Discovery, on va entrar l’any 2010. Abans, Dinnage havia treballat a Channel Five i a la cadena MTV.

“Amb el suport dels lcubs espero amb moltes ganes continuar l’èxit de la lliga durant anys”, ha assegurat Susanna Dinnage, que espera seguir la línia del seu predecessor, que ha aconseguir incrementar els ingressos pels drets de televisió convertint la lliga anglesa en un referent mundial en aquest aspecte. Segons la BBC, de fet, els clubs estan negociant entregar-li a Scudamore un bonuc de cinc milions de lliures (uns 5,6 milions d’euros) com a regal de comiat en agraïment per la feina feta durant el seu mandat.

“Estem encantats d’escollit una líder tan capacitada per a un càrrec tan important. Tenim una estructura forta, però Susanna Dinnage és l’elecció perfecta per la seva capacitat de batallar amb negocis complexes basats en la transformació digital, ha assegurat Bruce Buck, executiu del Chelsea, un dels líders de l’equip que ha buscat el relleu de Scudamore. A més de Buck, també han participat en la cerca Susan Whelan, directiva del Leicester, i Mike Garlick, president del Burnley. “És una persona líder en la industria de la retransmissió d’esdeveniments, una gran executiva i una gran desenvolupadora de gent. Encaixa perfectament en el càrrec i estem convençuts de que serà capaç de fer arribar la Premier a nous nivells”, ha afegit Buck.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)