Internacional

La Premier reduirà el nombre d’estrangers

Internacional. El número de jugadors no britànics a les plantilles passarà de 17 a 12 dins les negociacions per ajustar-se al Brèxit

Una de les amenaces que es fa servir contra les ganes dels anglesos de deixar la Unió Europea és que els futbolistes europeus deixaran de ser comunitaris a la Premier League. La federació anglesa ja hi treballa i aquesta setmana traslladarà una proposta als clubs per reduir de 17 a 12 el nombre de jugadors no britànics a la plantilla. Ara mateix 13 dels 20 conjunts de la Premier superen aquesta xifra. La mesura també vol servir per afavorir l’aparició de talents del país després d’uns anys en què hi ha hagut molts problemes per a l’aparició de noves perles. A canvi, la FA es compromet a suavitzar les traves per donar permís de treballs als estrangers. Si té contracte, pot jugar seria el nou escenari. Per citar un exemple, Douglas Luiz ha acabat al Girona per problemes amb el permís de treball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)