Internacional

Alarma al PSG: Neymar i Mbappé es lesionen

Futbol. El brasiler i el francès s’han hagut de retirar dels partits de les seves seleccions a una setmana vista de l’important partit de Champions entre l’equip de Tuchel i el Liverpool

Preocupació per a Thomas Tuchel en la jornada d’amistosos de seleccions. Neymar Júnior i Kylian Mbappé s’han lesionat en els partits de Brasil i França respectivament. L’exblaugrana s’ha retirat als set minuts de joc per unes molèsties a la zona inguinal de la cuina dreta mentre que el seu company Mbappé només ha pogut jugar 35 minuts. El francès ha caigut sobre la seva espatlla dreta i se li ha sortit de lloc, i ha necessitat que els serveis mèdics de la selecció francesa li tornessin a posar a lloc.

Els dos passaran proves mèdiques en els propers dies a París per saber l’estat exacte de la lesió i perquè Tuchel sàpiga si pot comptar amb ells de cara a l’important partit de Champions de la setmana que ve contra el Liverpool.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)