Internacional

Dos gols de Clàudia Pina sentencien la final del mundial sub-17

Futbol. Amb el combinat de la federació espanyola també hi ha jugat de titular una altra blaugrana, Jana Fernández

La jugadora del Barça Clàudia Pina ha estat fonamental perquè la federació espanyola de futbol hagi aconseguit el seu primer títol mundial femení en categoria sub-17. Pina ha estat l’autora dels dos gols del combinat de la RFEF, que s’ha acabat imposant a Mèxic per 2-1 en la final. Tots els gols s’han marcat en la primera meitat. Un altre gol de Pina, una de les dues catalanes de l’equip –l’altra és la també blaugrana i titular Jana Fernández.– ja havia estat determinant per accedir a la final.

Pina ha estat el malson de les mexicanes amb la seva verticalitat i potència en la cama esquerra. L’han escollit millor jugadora del campionat però no n’ha estat la màxima golejadora ja que ha acabat com a màxima golejadora perquè ha necessitat sis partits per marcar set gols mentre que la ghanesa Mukarama Abdulai també n’ha marcat 7 en quatre partits. “És un somni fet realitat, encara no m’ho crec, sóc molt feliç però encara no som conscients del que hem fet. Ho haurem d’assimilar amb el temps”, ha explicat Pina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)