Més futbol

Massatge general

Copa. El Madrid goleja també en la tornada el Melilla en un partit que permet a Asensio i Isco recuperar crèdit i que exhibeix un Vinícius animós

real madrid 6 melilla 1

REAL MADRID:Keylor Navas, Odriozola, Odriozola, Vallejo, Javi Sánchez, Carvajal (Fran García, 46’), Llorente (Ceballos, 46’), Fede Valverde, Isco, Asensio, Vinícius (Fidalgo, 78’) i Mariano.MELILLA:Pedro Luis, Pepe Romero, Mahanan, Segura, Jilmar Torres, Jordi Ortega, Menudo (Brian Martín, 60’), Óscar García, Qasmi, Ruano (Brahim Amar, 56’) i Mizzian (Antonio Otegui, 46’).GOLS:1-0 (33’) Asensio. 2-0 (35’) Asensio. 3-0 (39’) Javi Sánchez. 4-0 (47’) Isco. 5-0 (75’) Vinícius. 5-1 (81) Qasmi, de penal. 6-1 (83’) Isco.ÀRBITRE:Alberola Rojas (col·legi de Castella-la Manxa).

Havia de ser un partit per recuperar causes perdudes i per reivindicar possibilitats futures. I Santiago Solari va poder complir totes les seves expectatives. “Ens ha permès veure que tots estan connectats i compromesos”, va analitzar el tècnic argentí, després de veure el seu Real Madrid golejar novament el Melilla davant la mirada d’un Santiago Bernabéu que va poder reconciliar-se amb Marco Asensio i Isco i que va poder veure un Vinícius amb ganes d’exhibir-se més enllà d’algun driblatge fallit. El mallorquí, de caiguda en les últimes setmanes després d’assegurar que ell no havia d’estirar el carro blanc, va tenir una irrupció fulgurant en el partit, va materialitzar els dos primers gols i va entregar el tercer a un Javi Sánchez que es va estrenar amb la samarreta blanca. Vinícius, viu en cada una de les seves accions, amb espurna evident, va assistir en la segona diana d’Asensio i també va veure porteria davant un impotent Melilla que també va ser víctima del talent d’un Isco que va fer dos gols en la seva primera titularitat amb Solari a la banqueta, un dels quals una rematada espectacular per l’escaire. Tot plàcid per a un Madrid que només va concedir l’honor al Melilla amb un penal, transformat per Qasmi, i que es va permetre el luxe d’atorgar el debut oficial a dos integrants més d’una Fábrica que va guanyant protagonisme: Fran García i Álvaro Fidalgo.

Vallejo, fora de la llista per al mundial de clubs

En un Madrid en què els joves tenen cabuda, continua sense haver-hi espai per a Jesús Vallejo, capità de la selecció sub-19 que es va proclamar campiona d’Europa en la generació de Ceballos i Asensio, que avui veu com la seva progressió ha disminuït amb la samarreta del Real Madrid. I encara que va ser titular ahir per primer cop en la temporada, Santiago Solari ha decidit deixar-lo fora del mundial de clubs, seguint les passes d’un Zidane que ja el va deixar fora el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)