Més futbol

El VAR arriba també a la copa i a segona

Futbol espanyol. Al torneig del KO s’aplicarà aquest mateix curs, mentre que a la categoria de plata es pretén introduir-lo en el ‘play-off’ d’ascens

La junta directiva de la federació espanyola de futbol (FEF) va aprovar ahir la implementació del VAR a la copa i la segona divisió. En el cas de la competició del KO, la decisió s’aplicarà aquesta mateixa temporada, en concret en la propera ronda, els vuitens de final. Respecte de la categoria de plata, el video-arbitratge s’introduirà el proper curs, malgrat que l’objectiu per part de l’ens federatiu és que es pugui començar a aplicar en l’actual campanya durant la disputa de la promoció d’ascens a primera, atès que des de la FEF es considera que els diversos estadis reuneixen les condicions per emprendre la introducció del VAR. “Estem estudiant si finalment podem fer viable el seu ús en els play-off d’ascens de la present temporada”, va declarar Andreu Camps, secretari general de la FEF.

D’altra banda, en la junta celebrada ahir, la FEF va determinar que la propera final de copa, juntament amb la copa de la reina i la copa de futbol sala, s’adjudiqui per concurs. Així, l’ens liderat per Luis Rubiales considera que avançar la data de designació de la seu, a més de l’organització durant diversos dies d’actes i activitats relacionades amb el futbol, permetria captar l’interès de la competició i dels aficionats.

LA FRASE

Estem estudiant si finalment podem fer viable el seu ús en els ‘play-off’ d’ascens del present curs
Andreu Camps
secretari general de la fef

INTERÈS GENERAL

La FEF creu que avançar la data de la seu permetrà captar l’atenció del torneig i dels aficionats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)