Champions

Crítiques que fan mal

Grup G. En la prèvia del duel contra el CSKA, Santiago Solari i Florentino Pérez defensen els valors del club després de les paraules de Ronaldo

En el seu primer mes i mig com a tècnic del Real Madrid, Santiago Solari s’ha guanyat bona part del madridisme. Immers en constants tempestes dins i fora del camp, de les quals ha sabut sortir-ne quasi sempre airós, el preparador argentí ha demostrat que es mou com un peix a l’aigua a l’hora de gestionar tot tipus de situacions i debats. L’últim, després que Cristiano Ronaldo critiqués els deliris de grandesa del vestidor del Madrid respecte del de la Juventus. “La humilitat és la virtut dels grans i aquest vestidor és gran i és humil, i així ho ha demostrat. És gran en tots els valors de l’esport”, va etzibar Solari. Habituat a viure constantment al límit jornada rere jornada per les urgències de l’equip en la lliga, el retorn a Europa suposa una treva per a un Solari que es va mostrar diplomàtic en ser qüestionat sobre si prioritza la Champions per damunt de la lliga. “No tinc predilecció, em quedo amb els dos títols, i també amb la copa i el mundial de clubs. Hem de mantenir-nos vius en totes les competicions, amb afany competitiu. Tant de bo continuem així fins al final”, va dir el tècnic de Rosario. Amb la tranquil·litat que suposa tenir el bitllet assegurat com a primer de grup, el Madrid tancarà avui la fase de grups rebent el CSKA, un duel sense res en joc que permetrà a Solari donar minuts a homes que, com Isco i Asensio, volen recuperar el protagonisme perdut aquest curs, i a futbolistes menys habituals com ara. “Té tot el futur al davant. Ha estat titular, ha marcat gols i ha debutat en totes les competicions. Estem molt contents amb la seva arribada i progressió.”

Florentino també respon

Amb motiu del tradicional discurs de Nadal, el president del Madrid, Florentino Pérez, va voler destacar la importància dels valors del club, just un dia després de les paraules de Ronaldo. “Modric representa els valors del Madrid. Un equip que ha guanyat tres Champions seguides fruit d’un gran treball basat en el respecte, la humilitat i la solidaritat”, va concloure Florentino.

LES FRASES

La humilitat és la virtut dels grans i aquest vestidor és gran i és humil i així ho ha demostrat. És gran en tots els valors de l’esport
No tinc predilecció entre lliga i Champions. Hem de mantenir-nos vius en tots els tornejos
Santiago Solari
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)