Champions

Desfeta històrica del Madrid amb Isco d’ase dels cops

Grup G. El tràmit sense res en joc deriva en malson per a Solari amb la pitjor derrota europea del club blanc i Isco encarant-se amb els aficionats

real madrid 0 cska moscou 3

REAL MADRID:Courtois, Odriozola, Vallejo, Javi Sánchez, Marcelo (Carvajal, 74’), Marcos Llorente (Toni Kroos, 58’), Valverde, Isco, Vinícius, Marco Asensio i Benzema (Bale, 46’).CSKA MOSCOU:Akinfeev, Mario Fernandes, Nababkin, Becao, Magnuson, Xennikov, Bistrovic, Vlasic, Oblyakov (Kuchaev, 89’), Txalov (Abel Hernández, 84’) i Sigurdsson (Nishimura, 94’).GOLS:0-1 (37’) Txalov. 0-2 (43’) Xennikov. 0-3 (73’) Sigurdsson.ÀRBITRE:Soares Dias (portuguès). Grogues a Xennikov i Valverde.

V. PLZEN 2 roma 1

VIKTORIA PLZEN:Hruska, Havel, Hejda, Hubnik, Limbersky, Hrosovsky, Prochazka, Kopic (Petrzela, 72’), Kovaric, Cermak (Horava, 82’) i Chory (Reznicek, 87’).ROMA:Mirante, Santon (Florenzi, 75’), Manolas, Marcano, Kolarov, N’Zonzi (Luca Pellegrini, 80)’, Cristante, Pastore (Zaniolo, 59’), Cengiz Ünder, Kluivert i SchickGOLS:1-0 (62’) Kovarik. 1-1 (67’) Cengiz Ünder. 2-1 (72’) Chory.ÀRBITRE:Anthony Taylor (anglès). Grogues a Limberski i Kluivert. Expulsat per doble amonestació Luca Pellegrini (92’).

Solari va descobrir ahir que en la Champions els equips no tenen el nivell del Melilla. Fer-ho li va comportar la pitjor derrota europea de la història del Madrid i contra un rival ben mediocre. El CSKA es va imposar 0-3 en un partit que havia de ser un tràmit i que va derivar en malson, amb Isco confirmat com a nou enemic del Santiago Bernabéu.

Una defensa amb Vallejo i Javi Sánchez i l’onze amb suplents habituals. La fórmula de la copa del Rei traslladada a la lliga de campions. Sense res en joc. Més que la imatge, que va sortir ben baldada. El Bernabéu es divertia en horari gens habitual amb les arrencades des de l’esquerra de Vinícius, que malbarataven cada cop Marco Asensio, travesser inclòs, o Isco. Tot eren somriures d’entrada, però el CSKA de mica en mica es va espolsar la por escènica i en el minut 37 Txalov es va canviar la pilota de peu i va treure un gran xut a l’escaire. 0-1. Resulta que la defensa era experimental i va fer aigües precisament per la zona del consagrat, de Marcelo. En el 43, toc d’esperó de Txalov, entrada per la dreta de Fernandes, rebutja Courtois i Xennikov fa el segon.

El 0-2 va augmentar el volum dels xiulets, que fins aleshores eren tímids, només quan Isco tocava la pilota o Asensio en menor grau. El malagueny va espatllar una bona acció de Vinícius només de començar la segona part i va respondre amb gestos a l’escridassada del Bernabéu, que va confirmar-li la diana a l’esquena. Ja tenen ase dels cops. Va entrar Kroos, va entrar Bale, que es va lesionar, i encara va anar tot pitjor. Sigurdsson va fer el tercer i el ridícul va passar a ser històric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)