Internacional

El revulsiu Shaqiri fa més greu la ferida del United

Premier League. El Liverpool es mostra superior i s’imposa 3-1 amb dos gols del suís de rebot en una jornada que viu el final de la ratxa de l’Arsenal

El ying i el yang a Anfield. El Liverpool va engreixar el millor inici de la seva història i manté el lideratge de la Premier League perquè quan la dinàmica és bona tot va de cara. Com fer dos gols de rebot. I al davant, tot el contrari. Enèsim canvi de sistema i noms de Mourinho sense evitar caure 3-1 i quedar a onze punts de la Champions i a vuit d’Europa..

Des de l’inici el color va ser el vermell. Que ahir no era el United. La superioritat del Liverpool va tenir traducció en el marcador en el minut 24 quan Fabinho va veure el moviment en diagonal de Mane, que va enxampar Ashley Young aplicant malament el fora de joc. Control amb el pit i toc per superar per baix De Gea. Lovren va tenir el segon i en ple festival local una centrada de Lukaku va trobar l’errada d’Alisson, que va aprofitar Lingard. D’heroi a la Champions a l’errada d’ahir. El futbol.

22 partits després

Mourinho va detectar que la línia de tres centrals li servia per lligar en curt Salah, però era molt inferior al mig del camp per culpa de Firmino. Fellaini va fer acte de presència després del descans i el United va sacrificar un defensa, però el Liverpool tornava a dominar amb claredat, amb una pressió alta que obligava els visitants a allunyar la pilota sense criteri. I el futbol a vegades aplica justícia i la fortuna es va aliar amb el Liverpool. En en el 72’ Mane va retallar Darmian i els rebots van derivar en pilota a les botes de Shaqiri, que es va treure un xut que després de tocar Young va anar al travesser i al fons de la xarxa. El suís es va erigir en gran protagonista, en perfecte revulsiu. En el 80’ va trobar una pilota morta a la frontal i de nou un defensa, en aquest cas Eric Bailly, va desviar la pilota. 3-1. Eufòria Anfied i de nou les mirades cap a Mourinho.

Així, el United veu com se li escapa l’opció d’apropar-se a Europa. L’Arsenal duia 22 partits sense perdre i va ensopegar al camp del penúltim. Amb un protagonista en negatiu, Koscielny. El francès va ser titular per primer cop i va sortir a la foto en els tres gols del Southampton. Mkhitaryan va replicar amb un doblet, ajudat per un rebot en el segon, els dos gols inicials de cap de Danny Ings. Fins que en el 85’ una centrada al segon pal va trobar Charlie Austin, que li va guanyar la partida al central i a la sortida en fals de Leno.

Gol de Pedro

La Champions encara queda més lluny del United perquè el Chelsea va fer guanyar. Hazard va fer de factor diferencial, assistint Pedro i culminant una cursa en solitari. Després del descans, el Brighton va retallar distàncies a pilota aturada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)