Internacional

Comptes pendents

Mundial de clubs. El Real Madrid enceta la defensa del títol en unes semifinals amb trampa contra el Kashima Antlers japonès, rival que va dur-lo a la pròrroga en la final del 2016

Nou repte per al Real Madrid. Immers en un mar de dubtes en el joc i de constants debats que alteren el seu dia a dia en el vell continent, el conjunt de Solari fa un alto el foc per encetar a partir d’avui l’aventura mundialista. El Kashima Antlers, vell conegut després de la disputada final vençuda pel Madrid en la pròrroga ara fa dues edicions, serà el penúltim escull en una competició en què l’equip blanc busca estendre el seu domini.

Amb tres títols en el palmarès i convertit la temporada passada en el primer club a assolir dos mundials seguits, el Madrid se situaria com l’equip amb més entorxats per davant del Barça. “M’encanta aquest torneig, que permet que els campions de cada confederació lluitin pel títol de campió del món. Li donem la màxima importància perquè el camí per arribar aquí és molt dur. Intentarem revalidar el títol”, va destacar Solari davant la possibilitat d’assolir el seu primer títol des que va rellevar Lopetegui ara fa gairebé dos mesos.

Una conferència en què, una vegada més, la figura d’Isco va tornar a centrar bona part del mateix. “Nosaltres estem ficats en el partit. Enfoquem el duel d’una manera en la que hem d’estar pensant únicament amb això”. Respecte d’una possible sortida de l’internacional malagueny, Solari va mostrar-se taxatiu davant la insistència dels mitjans: “Isco m’encanta”.

Dubtes a l’onze

Per a l’estrena en el mundial de clubs, Solari afronta les semifinals amb dubtes importants com els de Bale i Asensio. Per contra, el preparador de Rosario sembla que podrà comptar amb Benzema de cara a una semifinal amb poc a guanyar i molt a perdre. “És un equip amb més experiència que fa dos anys i un bloc de jugadors ràpids i dinàmics”, va alertar

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)