Més futbol

El Leganés somia a fer del tràmit un altre malson

Copa del Rei. El Real Madrid, farcit de baixes, defensa tres gols d’avantatge a Butarque i confia a no repetir el daltabaix de fa un any

Les queixes del Madrid van ser les grans protagonistes del primer balanç oficial de l’aportació del VAR. El videoarbitratge no és excusa per al baix rendiment dels blancs aquesta temporada i avui hi haurà una altra oportunitat d’examinar-los. L’acumulació de baixes fa que les rotacions no siguin una opció per a Santiago Solari, que de nou haurà de recórrer a jugadors del filial per completar l’onze, amb la tranquil·litat dels tres gols de l’anada.

El Madrid ja va tastar fa un any la humiliació de quedar fora de la copa a mans del modest veí. Ara serà més complicat, amb un Leganés que té tres gols en contra i està més centrat a augmentar el coixí respecte al descens en la lliga. “Sabem que serà difícil. Veig l’equip molt sencer i amb molta energia per decantar el partit a favor nostre. M’ho han transmès els jugadors sense donar-los cap missatge”, afirmava Mauricio Pellegrino.

Casilla marxa al Leeds

Zidane ja no hi és, però el seu fill serà el porter suplent. Kiko Casilla no va entrar en la llista perquè va viatjar a Anglaterra per fitxar pel Leeds i el Madrid no pot recuperar Lunin, cedit al Leganés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)