Champions

Vertonghen-Son, el malson del Dortmund (3-0)

Lliga de campions. La segona meitat viu una millora amb premi del Tottenham contra un Borussia de grans detalls i poca transcendència

TOTTENHAM 3 B. DORTMUND 0

TOTTENHAM:Lloris, Aurier, Alderweireld, Davinson Sánchez, Foyth, Vertonghen, Winks, Sissoko (Wanyama, 91’), Eriksen, Lucas Moura (Llorente, 84’) i Son (Lamela, 89’).BORUSSIA DORTMUND:Bürki; Achraf, Toprak, Zagadou (Schmelzer, 76’), Diallo; Witsel, Delaney; Pulisic (Larsen, 87’), Dahoud, Jadon Sancho (Raphael Guerreiro, 87’) i Götze.GOLS:1-0 (47’) Son. 2-0 (83’) Vertonghen. 3-0 (86’) Llorente.ÀRBITRE:Mateu Lahoz. Grogues a Aurier del Tottenham i Delaney, del Borussia Dortmund.ESTADI:Wembley.

El Tottenham va encarrilar ahir l’eliminatòria contra el Dortmund amb un 3-0 gràcies a la connexió entre Vertonghen i Son en la segona meitat.

El primer temps va ser molt igualat, amb el Dortmund fent suar els londinencs amb les accions de Jadon Sancho, que després va desaparèixer. Els locals tenien baixes de pes com ara les de Kane i Delle Ali i una defensa de circumstàncies que va resultar decisiva. Mauricio Pochettino va optar per tres centrals pels problemes que tenia de laterals i la presència a l’esquerra de Vertonghen va resultar letal. El Tottenham va sortir després de la represa amb les idees més clares i, quan només s’havia disputat un minut, una centrada precisa del belga va trobar la rematada de Son. Quatre gols en els quatre últims minuts. Els Spurs van tenir diverses ocasions per ampliar la renda, però no ho van fer fins al tram final. El Borussia no sabia com cobrir els carrilers i Vertonghen se’n va aprofitar en el 83’ per rematar una centrada des de la dreta. Poc després Fernando Llorente, que acabava d’entrar, va pentinar un córner per sentenciar el duel i, segurament, l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)