Més futbol

Amb un pam de nas

3a divisió. Un gol en el temps afegit culmina la remuntada del Sant Andreu al municipal, en un partit que va tenir una part per a cada equip

LLAGOSTERA 1 SANT ANDREU 2

LLAGOSTERA:Marcos, Amantini, Viale (Aimar, 82’), Sascha, Pitu, Moussa, Crespo, Yeray, Eric (Marc Medina, 73’), Bigas (Maynau, 68’) i Gil Muntadas.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Noguera, Juanma, David López (Villar, 71’), Óscar Muñoz (Kuku, 77’), Juanan, Ferran (Felipe, 61’), Sergi Garcia, Carroza i Josu.GOLS:1-0 (27’) Moussa. 1-1 (57’) Óscar Muñoz. 1-2 (92’) Kuku.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Als locals Bigas, Yeray i Marc Medina; i als visitants David López, Llamas, Kuku, Felipe i Segovia.

Semblava un partit propici per al Llagostera, que tenia com a objectiu continuar ferm en la persecució del líder, l’Hospitalet, i mantenir la bona dinàmica després de dues victòries seguides. Però el Sant Andreu no va anar de visita al municipal de Llagostera, i va mostrar la seva millor cara, una demostració que la seva posició a la classificació no té res a veure amb la qualitat de la plantilla quadribarrada.

En la primera meitat, el domini va ser del conjunt local, amb un Moussa molt actiu que va disposar de dues ocasions per marcar, i va acabar aconseguint el gol en el tercer intent. Una bona conducció de Gil Muntadas va acabar amb assistència i gol de Moussa, que va definir amb una vaselina. Segovia va salvar el segon gol i els visitants es van mostrar imprecisos en atac.

En la represa, però, el partit va canviar clarament de dominador i els andreuencs es van adaptar al joc intens i directe del Llagostera. Óscar Muñoz va empatar de cap en la sortida d’un servei de cantonada, i amb la igualada els dos equips van tenir bones ocasions per marcar. El Llagostera es va acostar amb perill a la porta de Segovia i el Sant Andreu va topar amb un gran Marcos, que va evitar el gol en dues ocasions. En la recta final del partit, Sascha va disposar d’una de les millors accions de perill, però va topar amb el porter quadribarrat, i ja ben entrat el temps afegit, els barcelonins van trobar el premi del gol en una acció en què hi va haver diversos rebots i Kuku, un maldecap per a la defensa local des de la seva entrada al final, va acabar enviant la pilota al fons de la porteria. El gol era una gran recompensa a la bona segona meitat dels visitants, i un càstig molt dur per a un Llagostera que va anar de més a menys durant el partit.

ELS VESTIDORS

En la primera part hem pogut fer el 2-0 i no l’hem fet. Hem fet mèrits per guanyar el partit
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Haver perdut punts tres cops en l’últim minut no és mala sort, és falta de concentració
Pitu Comadevall
jugador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)