1a divisió

Vrsaljko, de vuit a deu mesos de baixa

1a divisió. El defensa de l’Atlético de Madrid ha passat per la sala d’operacions per reconstruir el lligament creuat del seu genoll esquerre que es va lesionar fa dos anys

Després que dimecres passat fos intervingut, a la ciutat holandesa d’Anvers, per a una reconstrucció quirúrgica del lligament creuat posterior del seu genoll esquerre, Sime Vrsaljko, l’internacional croat de l’Atlético de Madrid, ha assegurat que es troba molt bé i que espera tornar a competir “més fort que mai”. El temps de recuperació estimat per al defensa colchonero és d’entre vuit i deu mesos. “Estic feliç i, finalment, alleujat”, ha dit en declaracions al diari “Sportske Novosti”.

El lateral dret de la selecció subcampiona mundial, que té contracte amb l’Atlético fins al 2022, ha manifestat que tornarà a jugar només quan estigui recuperat del tot. “No hi ha misteri, la recuperació trigarà entre vuit i deu mesos. No tornaré als terrenys de joc fins que no em trobi al cent per cent”, ha explicat.

Vrsaljko ha patit constantment problemes i dolors des que, el març del 2017, en un partit entre l’Atlético de Madrid i el Sevilla, es va lesionar el lligament creuat posterior del genoll esquerre. “Tots els problemes van començar amb aquesta lesió. Ara tot ha estat resolt amb la reconstrucció del lligament”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)