1a divisió

Rubiales anuncia una Supercopa amb final a quatre

1a divisió. L’assemblea de la RFEF haurà d’aprovar un model de competició en què s’enfrontaran els dos primers classificats de la lliga i els finalistes de copa

El president de la federació espanyola de futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha anunciat que, a partir d’aquest mateix any, la Supercopa es disputarà en format final four, enfrontant els dos primers classificats de primera divisió i els dos finalistes de la copa en dues semifinals i una final. Aquesta nova Supercopa es jugarà durant la setmana prèvia a l’inici de la lliga, fora del territori espanyol, i encara s’ha d’aprovar en l’assemblea de la RFEF, el pròxim mes d’abril. El fet que aquesta final four tingui lloc en una sola ciutat durant diversos dies provocarà, segons Rubiales, una “festa del futbol” i generarà més interès en aquesta competició. Si l’assemblea aprova la proposta, es disputaran tres partits, dues semifinals i la final, no hi hauria tercer i quart lloc.

El president de la RFEF, a més, ha obert la porta a què Espanya presenti la candidatura per acollir el Mundial 2030 i ha anunciat el disseny d’un Centre d’Excel·lència Arbitral, pioner al món, de la mà de la UEFA i la FIFA, que s’instal·larà a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)