Champions

Mandzukic i Morata, canvi de samarreta

Champions League. El croat retrobarà Simeone, que el va menystenir, i el madrileny debutarà a Europa com a ‘colchonero’

L’Atlético de Madrid i la Juventus s’enfrontaran aquest vespre (21 h) en l’anada dels vuitens de final de la Champions League, després que el destí els hagi fet intercanviar cromos: si la davantera dels madrilenys disposarà d’Álvaro Morata, que va ser jugador bianconero dues temporades, entre el 2014 i el 2016, la dels piemontesos sortirà amb Mario Mandzukic, que va vestir de blanc-i-vermell el curs 2014/15. Morata, un davanter d’arrel madridista, es troba, amb 26 anys, en la plenitud de la seva carrera i avui, al Wanda Metropolitano, encetarà el camí d’una Champions que tindrà el punt final, precisament, en aquest escenari. El madrileny, que ha aterrat a la riba del Manzanares en el mercat d’hivern, buscarà el seu primer gol com a colchonero després de no aconseguir-ho en tres partits de lliga. Per la seva banda, Mandzukic, que el mes de maig que ve farà 33 anys, té un passat molt més llarg a Torí. De fet, hi va arribar des de l’Atlético, buscant la confiança que Simeone no li donava. I a fe de Déu que l’ha trobat amb Massimiliano Allegri. Això sí, el croat, que va coincidir amb Morata en la seva primera temporada a la Juve i va perdre al seu costat la final de la Champions contra el Barça, no ha superat, en l’equip italià, els 19 gols que va marcar a les ordres d’El Cholo.

Schalke-City, duel desigual

Pep Guardiola tornarà a Alemanya, on va entrenar durant tres temporades el Bayern de Munic, per seure a la banqueta del Manchester City en el partit d’anada de l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions més desequilibrat (21 h). Al davant tindrà el Schalke 04, protagonista d’una més que discreta temporada en la Bundesliga, en què ocupa la catorzena posició. L’equip que entrena l’italià Domenico Tedesco es va omplir d’optimisme pel mal final d’any del City, però aquest 2019 la truita s’ha girat fins al punt que els citizen han redreçat el rumb fins a aconseguir el lideratge de la Premier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)