Champions

El PSG acumula sancions de la UEFA

Lliga de campions. Multes a l’equip francès i Thomas Tuchel per incidents a Manchester i Belgrad

El PSG ha centrat avui bona part de la feina del comitè de disciplina de la UEFA. El duel de la lliga de campions a Old Trafford va ser tens a la graderia i l’organisme internacional ha castigat els francesos amb 41.000 euros per l’encesa de bengales, llençament d’objectes, incidents del públic i danys a la instal·lació. Alhora, tenen un termini de 30 dies per posar-se en contacte amb el United i fer-se càrrec de les despeses de reparar el que van trencar. El conjunt de Manchester també rep perquè es van llençar objectes quan Di María va celebrar amb ràbia els gols. així que els toca abonar 16.000 euros.

El partit d’Old Trafford no és un cas aïllat i la UEFA també ha multat el PSG amb 25.000 euros per sortir tard al terreny de joc al camp de l’Estrella Roja i un partit a l’entrenador Thomas Tuchel, condicionat al comportament durant un any, per conducta inapropiada. L’equip serbi també ha de passar per caixa amb 64.000 euros per càntics inapropiats i bloquejar escales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)