1a divisió

Rodrigo segella l’accés a la final

Copa. Un gol de l’ariet assegura la presència del València en el partit definitiu 11 anys després i deixa el Betis a les portes d’una nit somiada

VALÈNCIA 1 (3) BETIS 0 (2)

VALÈNCIA:Jaume Doménech, Piccini, Gabriel Paulista, Roncaglia, Gayá, Coquelin, Parejo, Daniel Wass (Carlos Soler, 75’), Gonçalo Guedes, Rodrigo Moreno (Txerixev, 68’) i Gameiro (Diakhaby, 85’).BETIS:Joel, Francis (Loren, 65’), Mandi, Bartra, Sidnei (Zou Feddal, 85’), Guardado (Tello, 79’), William Carvalho, Lo Celso, Canales, Joaquín i Jesé.GOLS:1-0 (56’) Rodrigo Moreno.ÀRBITRE:González González (col·legi Castella i Lleó). Targetes grogues a Jaume Doménech, Gabriel i Joaquín.

El València torna a una final de copa onze anys després. Serà la primera per a Marcelino García Toral, que després de perdre les quatre semifinals que havia disputat fins ara com a entrenador, ahir va veure com el València, a l’escalf de Mestalla, era capaç d’imposar la seva mirada futbolística a la d’un Betis que tot i una semifinal competida de tu a tu, i d’obligar Jaume Doménech a intervenir en la primera meitat per interceptar dos xuts de Lo Celso i de Jesé, no viurà la seva final somiada a Sevilla.

Experimentat en el replegament defensiu, el València va contenir les estones de domini sevillà i ja en la represa va aconseguir un gol que pràcticament liquidava l’eliminatòria, quan una incursió de Piccini va permetre a Gameiro, sol al cor de l’àrea i en disposició de xutar, optar per entregar-li la diana plàcida a Rodrigo Moreno. Tot i l’última onada d’atacs del Betis, ja a la desesperada i sense excessiu ordre, i amb Doménech de nou frustrant un xut de Canales, ja res va apagar l’eufòria de Mestalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)