Champions

“El Madrid sempre té més candidats que Julia Roberts”

Champions League. Santiago Solari es mostra serè davant els rumors sobre un possible retorn de José Mourinho a la banqueta del Bernabéu

Amb el Madrid fora de la copa, a remolc en la lliga i amb la Champions League tocant a la porta del Santiago Bernabéu, la corda estreny el coll de Santiago Hernán Solari que, a poques hores de rebre l’Ajax en la tornada dels vuitens de final de la màxima competició continental, ha hagut de tirar d’ironia davant els rumors de que el club pugui estar pensant ja en un futur amb José Mourinho de retorn a la banqueta blanca. “Aquest club sempre ha tingut més candidats que Julia Roberts. Em sembla normal”, ha exclamat amb un somriure l’argentí, que tot i la sensació d’angoixa que envolta els seus futbolistes després de la doble derrota contra el Barça, no perd de vista les possibilitats de revertir la temporada. “La lliga la hem de seguir competint perquè és la nostra obligació, fins al final, i ara ens toca la Champions, on tenim ganes de guanyar per passar l’eliminatòria. Aquest equip té molt de caràcter”, ha proclamat el de Rosario, que afronta el xoc contra els holandesos amb tots els disponibles menys Marcos Llorente, encara lesionat, i amb l’absència per sanció de Sergio Ramos. “És una llàstima que no estigui perquè és un futbolista molt important, és un líder, però tenim jugadors per suplir-lo i el caràcter de Ramos està impregnat dins l’equip”, ha manifestat Solari, que de nou ha hagut de fer front a preguntes sobre els gols perduts amb Ronaldo: “Cristiano és història viva d’aquest club, però el que ha fet ja està a les vitrines i nosaltres estem treballant per fer les coses de la millor manera. Som conscients de que hem de ser més concrets, tenir més presència, perquè estem generant moltes ocasions de gol”, ha proclamat el tècnic blanc a poques hores d’un xoc a cara o creu contra l’Ajax amb l’1-2 de l’anada a l’Ámsterdam Arena com a gran aliat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)