Champions

Un mur quasi insalvable

Champions League. El Borussia Dortmund rep el Tottenham en un moment de depressió i amb la missió pràcticament impossible d’aixecar el 3-0 de l’anada a Wembley

Molt haurà d’intimidar el mur groc de Dortmund perquè el Tottenham sigui incapaç de segellar el seu accés als vuitens de final de la Champions League. En el moment més baix de la temporada per al Borussia de Dortmund, havent encaixat una derrota contra l’Augsburg que ha permès el Bayern d’enxampar-los en la classificació, l’equip londinenc visita la conca del Ruhr amb una renda més que suficient (3-0) després de la seva enorme contundència en el partit d’anada a Wembley, on curiosament no va poder disposar de Harry Kane.

“És difícil, però mai se sap. Hem jugat moltes vegades davant la nostra afició, sabem que aquí som forts i que podem aspirar al que és impossible”, va explicar ahir el tècnic suís del Dortmund, Lucien Favre, mentre que el seu homòleg, Mauricio Pochettino, que no podrà disposar de Dele Alli, va demanar prudència: “Serà fonamental oblidar-nos del partit d’anada, perquè serà una nit complicada. És important començar bé, ser agressius i marcar un gol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)