Champions

Per això van fitxar Ronaldo

Lliga de campions. El davanter portuguès dona forma a la remuntada amb un ‘hat-trick’ i castiga el plantejament gasiu de l’Atlético de Simeone

JUVENTUS 3 ATLÉTICO 0

JUVENTUS:Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola (Dybala, 66’), Pjanic, Matuidi, Emre Can, Bernardeschi, Cristiano Ronaldo i Mandzukic (Moise Kean, 79’).ATLÉTICO:Oblak, Arias (Vitolo, 76’), Giménez, Godín, Juanfran, Rodrigo, Saúl, Koke, Lemar (Correa, 57’), Griezmann i Morata.GOLS:1-0 (27’) Cristiano Ronaldo. 2-0 (48’) Cristiano Ronaldo. 3-0 (86’) Cristiano Ronaldo, de penal.ÀRBITRE:Bjorn Kuipers. Grogues a Bernardeschi; Juanfran, Giménez i Vitolo.PÚBLIC:Allianz Stadium.

Els aficionats de l’Atlético van respirar tranquils l’estiu passat: per fi perdien de vista el pesat de Cristiano Ronaldo, que semblava tenir-los una especial tírria si ho jutgem pel volum de gols. El sorteig de la Champions, però, va voler que els seus camins es tornessin a creuar i ahir el davanter portuguès va demostrar que manté viu l’idil·li amb la gran competició continental. Només duia un gol en sis partits, però va signar un hat-trick per eliminar un Atlético víctima de la gasiveria de Simeone.

Pocs equips poden presumir de fer tres gols a l’Atlético. El Juventus va sumar-se ahir al selecte club amb tocs de bon entrenador de Massimiliano Allegri, que és a la corda fluixa. Un plantejament amb Emre exercint de tercer central per donar llibertat a dos laterals molt atacants i a les aventures ofensives de Chiellini. El gol ja va arribar en el minut tres, però l’àrbitre va anul·lar-lo per una falta de Cristiano Ronaldo. Els italians tenien la pilota, però no les idees o la profunditat per fer mal i es perdien en centrades llunyanes sense perill, però tot va canviar en el minut 27 amb una transició ràpida i una centrada precisa de Bernardeschi al cap de Ronaldo. El principal punt dèbil dels homes de Simeone eren els laterals, amb el calvari de Juanfran reciclat a l’esquerra i superat pel portuguès en l’1-0. A tocar del descans, Morata va tenir l’empat en l’única aparició en atac.

Penal innocent

L’Atlético tenia la por al cos i només va faltar que Ronaldo superés tothom per alt a l’inici del segon temps. Oblak va fer una aturada prodigiosa, però la tecnologia de la línia de gol va indicar a l’àrbitre que la pilota havia entrat. Eliminatòria igualada i temps dels entrenadors. Correa va millorar l’Atlético i l’aposta ofensiva de Dybala per un lateral va destarotar una estona les idees clares de la Juve. Matuidi i Bernardeschi discutien sobre qui anava a l’esquerra i s’hi va acabar incrustant Emre Can, un mig. Tampoc ho va aprofitar ningú. Els colchoneros van estirar línies i els locals van apostar per les passades llargues. Kean va perdonar en el 82’ i poc després Correa feia caure Bernardeschi de manera innocent. Ronaldo no va perdonar el penal. L’idil·li amb la Champions de l’home que cobra el doble que qualsevol futbolista de la Serie A. Ho va justificar, ajudat per Simeone. És difícil jugar pitjor.

R. Madrid - Ajax 1-4 (3-5)
Anada: 2-1
Dortmund - Tottenham 0-1 (0-4)
Anada: 0-3
Porto - Roma 3-1 (4-3)
Anada: 1-2
PSG - Man. United 1-3 (3-3)
Anada: 2-0
Man. City - Schalke 7-0 (10-2)
Anada: 3-2
Juventus - Atlético 3-0 (3-2)
Anada: 2-0
Barça - Ol. Lió
21.00 h (M+LC) / Anada: 0-0
Bayern - Liverpool
21.00 h (M+LC1) / Anada: 0-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)