1a divisió

Militão, el relleu de Sergio Ramos

Primera divisió. El Real Madrid anuncia l’acord amb el Porto per aconseguir els serveis del jove defensa Militão, que signarà un contracte per a les sis temporades vinents i costa 50 milions

El Real Madrid va anunciar ahir el primer fitxatge per a la temporada que ve. A falta dels cracs que han d’iniciar una nova etapa amb Zinedine Zidane, els blancs mantenen l’aposta pels joves talents i abonen 50 milions al Porto pel defensa brasiler Éder Militão, de 21 anys.

Varane és indiscutible en defensa i va comportar l’adeu de Pepe. Ara arriba Militão pensant a fer una transició similar amb Sergio Ramos, de 32 anys. El brasiler ha esclatat com a central al Porto exhibint potència física, tot i que va destacar d’entrada com a lateral dret, on no brilla tant. El defensa, que ha perdut protagonisme precisament per l’alta de Pepe i una festa nocturna, signa un contracte per sis temporades en un fitxatge que s’ha accelerat perquè a partir del 15 de juliol passava a tenir una clàusula de 75, de pagament únic. El Porto, un cop més, exhibeix talent per al negoci venent per 50 un jugador que n’hi va costar només quatre fa menys d’un any. La incorporació comportarà l’adeu de Vallejo, que en dues temporades ha encadenat diverses lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)