1a divisió

El Sevilla fa fora Machín

1a divisió. Joaquín Caparrós, fins ara director esportiu, es converteix en el relleu del tècnic de Sòria fins a final de temporada. “Entre tots haurem d’aportar per tal d’assolir els objectius”, ha declarat en la seva presentació

Pablo Machín ja és història a Sevilla. La mala ratxa de resultats que arrossega l’equip andalús en les darreres setmanes -un triomf en lliga en sis jornades- i la cruel eliminació europea d’ahir a mans de l’Slavia de Praga ha acabat per esgotar la paciència del club. Joaquín Caparrós, fins ara director esportiu, és l’escollit per fer-se càrrec de la primera plantilla d’aquí fins a final de temporada, tal i com ja va succeir el curs anterior, en què el tècnic d’Utrera va rellevar Montella com a solució d’urgència. “Hi ha il·lusió i moltes ganes, tot i ser conscients que tenim una situació difícil i que no m’agrada assumir. Reitero que aquesta plantilla té molta experiència i entre tots sumarem per assolir els objectius. La unió del sevillisme s’ha de notar, així com la grandesa d’aquest club”, ha declarat Caparrós durant la seva presentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)