1a divisió

Mor Rogelio, llegenda del Betis

1a divisió. El club andalús ha anunciat la mort de qui va ser el seu futbolista entre el 1962 i el 1978

Un mite del Betis, Rogelio Sosa Ramírez, ha mort avui a l’edat de 75 anys a Sevilla. En el seu comunicat, el club andalus ha qualificat aquesta jornada com “un dia molt trist per al beticisme” i ha lloat la figura de qui va ser el seu futbolista entre els anys 1962 i 1978. Nascut a Coria del Río el 15 d’abril de 1943, Rogelio va jugar 357 partits oficials amb la samarreta verdiblanca (301 de lliga, 53 de copa, dos de promoció d’ascens i un de Copa de Fires) i va marcar 92 gols. Juntament amb Julio Cardeñosa i Rafael Gordillo, forma la Triada Capitolina d’esquerrans, que tants dies de glòria ha ofert a moltes generacions d’aficionats bètics.

Brillant com pocs, va ser un futbolista únics i genials, dins i fora del camp. Les seves sentències eren llei: se li atribueixen frases com “córrer és de covards” i “el cap és per posar-se el barret.” S’explica també que, abans d’un partit decisiu a Mallorca, l’entrenador del Betis, Antonio Barrios el va agafar pel braç a la sortida del vestidor per dir-li: “Rogelio corre avui, almenys avui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)