Internacional

Perilla la presència de Xavi

Catalunya. La llista d’absències en el partit de demà a Montilivi entre la selecció catalana i Veneçuela amenaça de créixer amb el veterà exmigcampista del Barça, que té problemes físics

La configuració de la llista de convocats està sent un maldecap per al seleccionador Gerard López. El partit de demà a Montilivi entre Catalunya i Veneçuela veu com el nombre d’absències amenaça de créixer a última hora amb la baixa de Xavi Hernández, que té molèsties físiques que fan perillar la seva presència damunt la gespa.

El migcampista de Terrassa és una de les icones de la selecció catalana. Xavi no es volia perdre el partit de Montilivi, que als 39 anys i amb la carrera d’entrenador a prop de començar, podria ser l’últim que disputés com a jugador. Unes molèsties musculars d’última hora tenen la presència de l’actual jugador del l’Al Saad penjant d’un fil i al llarg del dia d’avui se sabrà si Gerard López hi pot comptar o no per enfrontar-se a Veneçuela. Cal recordar que Xavi va retirar-se de la selecció espanyola el 2014, però ha seguit responent a la crida de Catalunya. Si és baixa se sumaria a les dels últims dies dels vetats Masip, Alcaraz, Enric Gallego, Àlex Moreno, Alberto García i Gallar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)