Internacional

Alemanya, amb Ter Stegen suplent, agafa aire a Holanda (2-3)

Classificació per a l’Eurocopa. El conjunt alemany frega la golejada al primer temps, pateix al segon amb l’empat i resol a tocar del final contra l’onze de Cillessen

Alemanya viu moments d’incertesa, amb l’adéu de referents com Müller i Boateng, i aquesta nit tenia un examen exigent a Holanda en la fase de classificació per a l’Eurocopa. L’onze de Löw, que ha deixat Ter Stegen a la banqueta, ha passat d’amenaçar de golejar Holanda a patir a la segona part en un partit en què Cillessen i De Jong han estat titulars al bàndol local. Nico Schulz ha sentenciat en el minut 89 amb el 2-3.

Alemanya ha sortit amb decisió, ha ofegat Holanda i ha fet mal a un sistema on De Ligt i De Jong estaven massa exposats. La relliscada d’un defensa ha deixat sol Leroy Sane al pas pel primer quart d’hora per fer el 0-1 i en el minut 34 Gnabry ha fet una jugada individual des de l’esquerra fins treure una rosca a l’escaire. Entre un i altre, Neuer ha silenciat els crítics amb dues grans aturades. Abans del descans, l’onze de Löw ha tingut opcions de fer el tercer.

Holanda ha mogut peces al descans apostant per una defensa de tres i per fi ha connectat amb Memphis Depay. Una centrada del jugador del Lió l’ha pentinada De Ligt només començar i en el 63’ un bon xut de l’ex-United ha suposat l’empat. El partit es jugava al camp d’Alemanya i els locals han pogut completar la remuntada, però una contra en el 89’ ha acabat amb passada enrere ha Schulz, que ha ajustat la pilota al pal en el 2-3.

D’altra banda, Bèlgica s’ha imposat 0-2 a Xipre i Thomas Vermaelen ha reparegut de la lesió, disputant els 90 minuts.