Champions

El Liverpool segella el passi ensenyant múscul

Champions League. El conjunt de Klopp, proper rival del Barça a les semifinals, avisa de les seves virtuts sobrevivint als primers 30 minuts de rauxa del Porto i golejant al contraatac

porto 1 liverpool 4

PORTO:Casillas, Militao, Pepe, Felipe, Telles, Octavio (Tiquinho, 46’), Danilo, Herrera, Corona (Santos, 78’), Brahimi (Bruno Costa, 81’) i Marega.LIVERPOOL:Alisson, Alexander (Gomez, 66’), Matip, Van Dijk, Robertson (Henderson, 71’), Fabinho, Wijnaldum, Milner, Origi (Firmino, 46’), Salah i Mané.GOLS:0-1 (26’) Mane. 0-2 (65’) Salah; 1-2 (69’) Militao. 1-3 (77’) Firmino. 1-4 (84’) Van Dijk.ÀRBITRE:Makkelie.T.G.:al local Pepe; al visitant Mané.PÚBLIC:50.000 espectadors.

Després de mitja hora d’una severa tempesta, el Liverpool va aparèixer per primera vegada a l’àrea del Porto i va confiar el seu futur en la Champions a les botes de Salah i a la determinació de Mané. La combinació de la parella d’atacants va ser una via d’escapatòria i la certificació que el conjunt de Klopp jugarà les semifinals contra el Barça. En el resultat global, amb un 2-0 en l’anada, semblava el més lògic però els primers 30 minuts van fer trontollar les conviccions més fermes.

A Casillas no se’l va veure en uns primers instants en què el Porto va ballar al ritme de Corona. Al Porto li va faltar concretar i al Liverpool, en canvi, li va sobrar. Perquè tot va rajar després de la primera combinació entre Salah i Mané que, prèvia consulta del VAR, va mostrar el camí de les semifinals.

El gol va tenir un efecte devastador per al Porto, que va ensenyar una cara molt diferent en la resta del partit. El Liverpool va aconseguir les regnes de l’enfrontament i, a partir d’aquí, es va mostrar en tota la seva esplendor. Defensivament, rocós; i en atac, colpejant a partir del contraatac, la pilota aturada i de la qualitat dels seus atacants, ara mateix en ratxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)