Internacional

El ciment els paralitza

UEFA Europa League. El València opta per un plantejament defensiu del qual acaba sent el seu propi presoner i cedeix el triomf contra l’Arsenal tot i avançar-se en els primers minuts

arsenal 3 valència 1

ARSENAL:Cech; Kolasinac, Maitland-Niles, Sokratis, Mustafi, Koscielny (Monreal, 82’); Xhaka, Guendouzi (Torreira, 58’), Özil (Mkhitaryan, 75’); Lacazette i Aubameyang.VALÈNCIA:Neto; Piccini, Garay, Gabriel, Diakhaby, Gayà; Parejo, Roncaglia; Carlos Soler (Wass, 71’), Guedes (Gameiro, 71’); i Rodrigo (Mina, 88’).GOLS:0-1 (11’) Diakhaby. 1-1 (18’) Lacazette. 2-1 (26’) Lacazette. 3-1 (90’) Aubameyang.ÀRBITRE:Clement Turpin.T.G.:Als visitants Diakhaby i Parejo.PÚBLIC:58.000 espectadors a l’Emirates.

eintracht 1 chelsea 1

EINTRACHT:Trapp; Hinteregger, Abraham, Falette; Da Costa, Rode, Hasebe, Fernandes (Paciencia, 73’), Kostic; Gacinovic (Willelms, 91’); i Jovic.CHELSEA:Kepa; Azpilicueta, David Luiz, Christensen, Emerson; Kante, Jorginho, Loftus-Cheek (Kovacic, 82’); Wllian (Hazard,61’), Giroud i Pedro.GOLS:1-0 (23’) Jovic. 1-1 (44’) Pedro.ÀRBITRE:Del Cerro Grande.T.G.:Als locals Fernandes i Hasebe; al visitant Christensen.

Marcelino volia aferrar-se a la fortalesa defensiva que l’ha portat a una gran segona volta en la lliga (tercer equip menys golejat a primera divisió des del gener) per donar un pas endavant en les semifinals de l’Europa League. De manera, que, contra l’Arsenal i a domicili, el tècnic va alinear un onze amb molts jugadors de tall defensiu. I va sorprendre tothom: el rival, a qui va començar guanyant en el minut 11 gràcies al gol de Diakhaby, i també el seu propi equip. El València no va saber sostenir-se dempeus en un partit en què va rebre el gol de l’empat massa aviat, no va saber aprofitar la feblesa del conjunt anglès a la seva pròpia àrea, va encaixar el segon abans del descans i va culminar un mal resultat amb una diana rebuda en el temps afegit. Els de Marcelino necessitaran dos gols, mentre que a l’altra eliminatòria tot queda obert.

El Chelsea, amb absències sonades perquè Sarri va donar descans a Hazard fins al minut 60, va marcar l’anhelat gol a domicili i va igualar l’inicial de Jovic, i ho deixa tot per a la tornada a casa.