Internacional

La Premier amplia el domini

UEFA Europa League. L’Arsenal va passar per sobre del València amb un pletòric Aubameyang i el Chelsea va patir més del compte per eliminar l’Eintracht en la tanda de penals

chelsea 1 (1) Eintracht 1 (1)

CHELSEA:Kepa; Azpilicueta, Christensen (Zappacosta, 72’), David Luiz, Emerson Palmieri; Jorginho, Kovacic, Loftus-Cheek (Barkley, 85’); Willian ( Pedro, 63’), Giroud, (Higuaín, 96’), Hazard.EINTRACHT:Trapp; Da Costa, Abraham, Hinteregger, Falette; Hasebe, Rode (De Guzmán, 70’); Rebic ( Haller, 92’), Gacinovic (Paciència, 118’), Kostic; Jovic.GOLS:1-0 (28’) Loftus-Cheek; 1-1 (49’) Jovic. Tanda de penals van marcar pel Chelsea: Barkley, Jorghinho, David Luiz i Hazard i per l’Eintracht: Haller, Jovic, De Guzmán. .ÀRBITRE:Ovidiu Hategan va mostrar targetes grogues a Falette, Rode, Kovacic, Azpilicueta; De Guzmán, Abraham.

valència 2 (1) Arsenal 4 (3)

VALÈNCIA:Neto, Piccini (Carlos Soler, 56’), Garay, Gabriel Paulista, Gayá, Wass, Coquelin, Parejo, Guedes (Ferran Torres, 71’), Gameiro, Rodrigo Moreno (Mina, 71’).ARSENAL:Cech, Kolasinac (Mustafi, 70’), Monreal, Koscielny, Sokratis, Maitland- Niles, Torreira (Guendouzi,80’); Xhaka, Özil (Mkhitaryan, 61’), Lacazette, Aubameyang,.GOLS:1-0 (11’) Gameiro; 1-1 (17’) Aubameyang; 1-2 (50’) Lacazette; 2-2 (57’) Gameiro; 2-3 (68’) Aubameyang; 2-4 (88’) Aubameyang.ÀRBITRE:Danny Makklelie va mostrar targeta groga a Gayà, Garay, Ozil, Gabriel, Lacazette.

La Premier anglesa amplia el seu domini. Si la final de la Champions veurà dos equips anglesos, l’Europa League ha seguit el mateix camí, amb un derbi londinenc entre l’Arsenal i el Chelsea, que es veuran les cares el 29 de maig a Bakú, i demostra la força de la millor lliga del moment.

El València va veure com l’allau ofensiva de l’Arsenal l’anorreava. Els locals van topar amb la força d’Aubameyang, que va fer un trio de gols i va marxar de Mestalla ovacionat. En l’anada, a l’Emirates, Lacazette (que ahir també va marcar) va ser el botxí. Ahir, el gabonès. Entre tots dos van destrossar el València en aquesta semifinal, convertint la defensa del homes de Marcelino en un formatge de gruyère. Aubameyang va estar especialment lúcid en veure els forats per on trencar la defensa valenciana, massa infantil.

Si les semifinals entre l’Arsenal i el València no van tenir gaire emoció, el picant es va veure a Stamford Bridge, on el Chelsea i l’Eintracht van anar fins a la tanda de finals per decidir el segon finalista. El porter del Chelsea va ser decisiu en aturar dos penals i Hazard va segellar el triomf marcant l’últim per anar a Bakú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)