Internacional

El City venç i Guardiola guanya la seva segona Premier

Futbol. Els ‘citizens’ li remunten un 1-0 al Brighton, acaben golejant (1-4) i alcen la seva sisena lliga, la segona consecutiva i la quarta des de la reformulació de la competició

La Premier League més igualada de la història, amb dues potències mundials com el Liverpool i el City bregant-se fins a la darrera jornada, se l’ha endut el conjunt de Manchester. 98 punts pels 97 dels red, que avui han superat 2-0 els Wolves en una victòria estèril. Només li valia el triomf a l’equip de Pep Guardiola si volia alçar el segon títol de lliga consecutiu i així ha estat: tot i l’ensurt del gol del Brighton abans de la primera mitja hora de joc, els citizens han desplegat una bona versió i han acabat golejant un equip que ja no s’hi jugava res i que s’ha convertit en un amfitrió de luxe per a una celebració blau cel. Sisena lliga, quarta Premier League, segona consecutiva per al Manchester City que viu dies feliços de la mà de Pep Guardiola.

El Kun Aguero ha fet l’empat immediatament després de l’1-0. L’argentí ha recollit una passada d’esperó de Silva i ha superat el porter local per sota les cames. El gol ha donat tranquil·litat a un City que tampoc havia patit massa i que ha capgirat el marcador poc després amb una rematada de cap de Laporte.

En la represa, l’oposició del Brighton tampoc ha estat ferotge, el City ha sotmès els locals a través de la pilota i els deixebles de Guardiola han acabat golejant. I amb dues dianes extraordinàries de Mahrez i Gundogan. L’algerià ha engaltat una canonada magnífica per sentenciar el duel i l’alemany ha posat la cirereta amb una sensacional i precisa falta directa. El triomf ha desfermat l’alegria en els aficionats citizens desplaçats a Brighton per veure coronar-se el seu equip. Segona Premier League seguida del City de la mà d’un Pep Guardiola que deixa empremta per on passa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)