Més futbol

Vivianne Medema marca el camí a còpia de gols

Mundial. La davantera fa un doblet en el triomf d’Holanda contra el Camerun i classifica, amb suficiència, el seu equip per als vuitens

HOLANDA 3 CAMERUN 1

HOLANDA:Van Veenendaal, Van Luteren, Bloodworth, Dekker, Van Es (Van Dongen, 86’), Spitse, Van de Donk (Roord, 70’), Groenen, Van de Sanden (Beererensteyn, 66’), Miedema i Martens.CAMERUN:Ndom, Feudjio, Leuko, Manie, Johnson, Meffometou, Abam (Nchout, 60’), Yango, Ngo Mbeleck (Meyong, 66’), Aboudi Onguene i Enganamouit (Akaba, 75’).GOLS:1-0 (41’) Miedema. 1-1 (43’) Onguene. 2-1 (48’) Bloodworth. 3-1 (85’) Miedema.ÀRBITRE:Reibelt.T.G.:Manie (14’), Ngo Mbeleck (37’) i Feudjio (68’), del Camerun.

Vivanne Medema va conduir ahir Holanda cap al segon triomf del mundial i la conseqüent classificació per als vuitens de final. Sense fer res especial i tocant poques pilotes, però mostrant un instint innat que l’ha portat a ser la màxima golejadora de la història del combinat oranje amb 60 dianes. I amb només 22 anys, té tots els números d’anar engrandint la marca. Ja va convertir-se, el 2016, en la màxima ariet de la Champions amb vuit gols i també va conduir Holanda al seu primer europeu (2017) amb quatre dianes –les mateixes que la seva compatriota i jugadora del Barça Lieke Martens–. Ahir, l’actual davantera de l’Arsenal va ser determinant en la victòria d’una Holanda, però, que no es va trobar gens còmoda sobre el terreny de joc. Li va costar molt trobar la millor versió. Una diana de Bloodworth, just després del descans, va ser massa escull per a un conjunt camerunès que havia sabut respondre al gol inicial de Miedema. La davantera va obrir i tancar la golejada amb una efectivitat del 50% ens els seus xuts. A còpia de gols, l’holandesa va guiar la seva selecció cap als vuitens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)