1a divisió

El Mallorca torna a primera divisió

‘Play-off’ ascens 1a. Els balears van signar una superba actuació per capgirar el 2-0 de l’anada, amb gols de Budimir, Salva Sevilla i Prats

mallorca 3 (0) deportivo 0 (2)

MALLORCA:Reina, Sastre (Xisco Campos, 86’), Valjent, Raïllo, Estupiñán, Dani Rodríguez, Baba, Salva Sevilla, Ariday Cabrera (Abdon Prats, 52’), Lao Junior, Budimir (Álex López, 84’).DEPORTIVO:Giménez, Bóveda, Duarte, Pablo Marí, Sergio García, Vicente, Expósito, Pedro, Borja Valle (Fede, 79’), Nahuel (Carlos Fernández, 30’), Quique González.GOLS:1-0 (20’) Budimir; 2-0 (61’) Salva Sevilla, de falta; 3-0 (83’) Abdon Prats.ÀRBITRE:Pizarro Gómez va mostrar targeta groga a Sastre, Duarte, Borja Valle, Pedro Sánchez, David Simón, Reina, Salva Sevilla.

El Mallorca va signar un gran partit a Son Moix per fer el que semblava impossible: remuntar un 2-0 advers de l’anada a Riazor. Però aquests play-off d’ascens a primera s’han convertit en tota una ruleta russa de difícil pronòstic, on els favorits cauen com fruita madura. Qui no va caure va ser el Mallorca, que va signar una superba actuació a còpia de grans gols. Budimir va avançar els locals amb un gran gol. El croat es va desfer del seu marcador, amb una sotana inclosa, per llançar un xut perfecte. Era el primer. El gol va ser una inspiració col·lectiva per a Son Moix, que va creure en la remuntada. Salva Sevilla va fer el segon. L’ex-espanyolista va clavar un golàs de falta. Els nervis es van apoderar encara més del Deportivo, que va caure en un precipici amb el tercer d’Abdon Prats, a sis minuts del final, que va fer embogir Son Moix.

El Mallorca acaronava la primera divisió, però el Dépor només necessitava un gol per treure-li l’entrada de primera als balears, però un cop de cap de Marí va marxar als núvols. Els balears, en dos anys, han passat de jugar a segona B a estar, la propera temporada, a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)