Més futbol

Luis García, Aitana Bonmatí i Bojan il·luminen la cloenda del curs del CF Damm

Futbol. L’exdavanter de l’Espanyol, que s’acaba de retirar com a jugador i ha obtingut el títol d’entrenador, dirigirà el juvenil A, que ha pujat a divisió d’honor

El CF Damm ha celebrat els èxits de la temporada amb el tradicional acte de cloenda i sopar a l’Antiga Fàbrica Damm, i en el qual s’ha presentat qui serà el nou entrenador del juvenil A, l’exjugador de l’Espanyol Luis García, que s’acaba de retirar als 38 anys després de quatre temporades al futbol belga. No han estat pocs, els èxits: el juvenil femení de Juli Garcia ha aconseguit un doblet històric guanyant la lliga i la copa; el juvenil A de Martín Posse ha ascendit a divisió d’honor; el juvenil B de Genís Sampietro, campió de Lliga; i l’infantil B de Mario Garcia, també campió de lliga.

El Club de Futbol Damm també ha homenatjat els jugadors i les jugadores que finalitzen la seva etapa formativa i han d’abandonar l’entitat, que no té equips en categoria sènior. L’encarregat de lliurar la samarreta commemorativa i el rellotge personalitzat han estat el president Ramon Agenjo i el futbolista Bojan Krkic.

Els padrins d’honor del sopar de cloenda 2018/19 han estat Bojan Krkic, futbolista de l’Stoke City, i Aitana Bonmatí, jugadora del FC Barcelona i internacional amb la selecció espanyola. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del patró-director de la Fundació Damm i president del CF Damm, Ramon Agenjo; del president d’honor del CF Damm, Josep Barcons; del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, de la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; de la diputada d’esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; i del Director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig.

“Estic molt content d’estar aquesta nit amb vosaltres acompanyant-vos en el sopar de final de temporada”, ha declarat Luis García davant dels assistents, que ha reconegut que es va decantar per entrenar el CF Damm per la gran estructura de futbol formatiu i l’entitat del club cerveser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)