Internacional

Algèria i el Senegal, pel títol continental

Copa Àfrica. El senegalès Sadio Mané i l’algerià Riad Mahrez lideraran aquesta nit, a les 21 hores (Eurosport), els finalistes i, alhora, lluitaran pel títol de millor jugador del torneig

Algèria i el Senegal disputaran avui, a les 21 hores, a l’Estadi Internacional del Caire, la final de la Copa d’Àfrica, un partit d’alt voltatge sense un clar favorit i en el qual l’algerià Riad Mahrez i el senegalès Sadio Mané competiran per ser nomenats millor jugador del torneig. L’atzar va posar junts en la fase de grups a algerians i senegalesos. El duel que van disputar aleshores va caure del costat d’Algèria, per la mínima, i va relegar al Senegal al segon lloc del grup. Avui, doncs, la selecció de Mané té una oportunitat d’or per revenjar-se coronant-se com a campiona continental.

De fet, si els senegalesos aconsegueixen guanyar, signarien una doble gesta: alçar la seva primera Copa d’Àfrica i derrotar als algerians per primera vegada en la història. Per la seva banda, Algèria aconseguiria la seva segona copa continental, després de la que va aixecar el 1990. En tot cas, tenint en compte el precedent i l’evolució de tots dos conjunts en el torneig, Algèria és un punt més favorita.

Amb 12 gols anotats en aquesta Copa d’Àfrica, les “Guineus del Desert” són l’equip més efectiu en atac, mentre que els “lleons de la Teranga” senegalesos han anotat vuit gols i només han rebut un, precisament en el partit de la fase de grups davant d’Algèria.

Les dues seleccions han ofert un futbol molt similar, basat en la verticalitat, les transicions i les accions de contraatac. Senegalesos i algerians se senten còmodes, però, mantenint la possessió, per la qual cosa les accions a pilota aturada, les jugades assajades i els xuts des de fora de l’àrea poden ser decisius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)