1a divisió

El penúltim esglaó

Espanyol. L’equip entrenat per David Gallego juga aquesta nit a Lucerna amb la disponibilitat del fitxatge més car de la història del club, Matías Vargas, com a gran novetat

L’Espanyol afronta avui a les nou del vespre l’anada de la segona i penúltima eliminatòria de la prèvia de l’Europa League. Els de David Gallego buscaran un bon resultat contra el Lucerna suís que els permeti rematar la feina a Cornella -el Prat en el partit de tornada de la setmana que ve. Els blanc-i-blaus tenen tots els jugadors disponibles per al partit, amb les excepcions dels migcampistes David López, Esteban Granero i Ander Iturraspe, a més de l’atacant Pablo Piatti.

El Lucerna serà el segon rival dels periquitos en aquesta fase de classificació per a competició europea, després que el conjunt català superés sense problemes l’Stjaran islandès, a qui va guanyar per 4 a 0 en l’anada i 1 a 3 en la tornada.

Rival rodat

Els barcelonins s’enfrontaran a un rival que ja es troba en plena temporada. El Lucerna, que per enfrontar-se a l’Espanyol va eliminar el Klaksvik de les Illes Fèroe guanyant els dos partits de l’eliminatòria, va començar la lliga de Suïssa el 20 de juliol passat contra el Saint Gallen. Ara mateix, comptant només partits oficials, ja ha tingut cinc enfrontaments, amb només una derrota, la del cap de setmana passat en lliga contra el Servette per 1 gol a 0.

Factor Vargas

David Gallego disposarà per primera vegada del fitxatge més car de la història del club, Matías Vargas, després que l’argentí rebés el transfer. L’atacant, de 22 anys, podria fer el seu debut oficial amb la camiseta de l’Espanyol si el tècnic ho cregués oportú.

Qui també és a la convocatòria és Borja Iglesias, que afronta aquest final de mercat amb la incertesa de si el club i el Betis arribaran a un acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)