1a divisió

9.501 sostre històric

Gran resposta. El Girona tanca l’aixeta dels abonats després de rebre 200 altes i d’assolir la simbòlica xifra de 9.501 abonats, un més que en els dos cursos de l’equip a primera divisió

El Girona va anunciar ahir a mitja tarda que els 200 abonaments que va decidir posar a la venda per arribar als 9.501 ja tenen propietari i va tancar l’aixeta amb una xifra que és el sostre històric del club. El número és simbòlic perquè en els dos cursos a primera divisió el club va limitar els carnets amb dret a seient a 9.500 i va deixar prop d’un miler de seguidors en llista d’espera. Ara, amb les renovacions del curs 2018/19 (8.650), els que havien demanat tanda i tenien prioritat (650) i els 200 que es van afegir ahir a la família del Girona, el club té assignats 9.501 dels 11.200 seients que hi ha a Montilivi.

A partir d’ara es veurà si la fidelitat que han exhibit els abonats del Girona en les renovacions dels carnets es tradueix també en presència a l’estadi els dies de partit. En l’abonament hi estan inclosos els 21 partits de la lliga regular a Montilivi.

El Girona-Sporting

La primera gran oportunitat per veure la resposta de l’aficionat serà aquest diumenge contra l’Sporting, en el debut en la lliga de segona A. Serà el tercer partit del Girona a Montilivi d’aquest estiu, però els dos anteriors (el trofeu Costa Brava contra el Montpeller i l’amistós contra l’Osca) no eren cap referència perquè tothom passava per taquilla i la resposta va ser molt pobra (2.649 espectadors contra els francesos i 1.106 contra els aragonesos).

El club, però, confia que diumenge hi hagi una molt bona afluència de públic, perquè les 300 entrades que va posar a la venda es van exhaurir. Descomptant els abonats i la zona visitant, només quedarien unes 1.400 entrades per posar-se a la venda, però la realitat és que se’n poden posar moltes menys perquè el club té compromisos de cortesia i també de patrocinadors.

La zona visitant

El club, d’altra banda, ha pres la decisió de mantenir igual que a primera la zona visitant, situada al córner que hi ha entre les grades de preferent i del gol nord. Els equips rivals tindran dret a 303 localitats el dia que el seu equip jugui a Montilivi.

ARA, AL CAMP

La resposta dels abonats els dies de partit és l’única clau per omplir Montilivi

GIRONA-SPORTING

El club també ha exhaurit les poques entrades (unes 300) que ha posat a la venda

LA ZONA VISITANT

El Girona no reduirà el nombre de seients que estan reservats a l’afició rival: 303
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)