Internacional

Contra la igualtat salarial

Futbol femení. L’exjugador del Barça i actual entrenador a Atlanta (EUA), Frank de Boer, es pronuncia en contra de la federació holandesa d’equiparar els sous d’homes i dones futbolistes

La decisió de la Federació Holandesa de Futbol de, progressivament, aconseguir la igualtat salarial entre els seleccionats masculins i femenins ha trobat, de moment, un detractor. Frank de Boer s’ha pronunciat en contra d’aquesta decisió en unes declaracions recollides per The Guardian. L’exfutbolista del Barça i actual tècnic de l’Atlanta United de la Major League Soccer va dir que aquesta decisió és “ridícula”: “La final del mundial és vista per, més o menys, 500 milions de persones; la final del femení, per 100 milions. Aquesta és la diferència. No és el mateix i, per descomptat, se’ls ha de pagar allò que mereixen, no menys, només el que mereixen”, va explicar. De Boer, que va entrenar l’Ajax durant sis anys, però, s’ha mostrat a favor de la igualtat salarial fora de l’àmbit estrictament esportiu: “Si tu tens una posició en un banc o semblant, has de guanyar el mateix que un home perquè és una feina només de pensar”, va afirmar. “Aquest discurs ha calat en el món dels esports però no és el mateix.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)