1a divisió

El Madrid acaba patint en un partit que feia pinta de golejada (3-2)

1a divisió. Els blancs se’n van al descans guanyant per 3-0 però el Llevant s’apropa fins el 3-2 i provoca els xiulets del públic del Bernabéu

Migdia de pluja sobre el Bernabéu i triomf inesperadament ajustat del Real Madrid sobre el Llevant, després que els blancs dibuixessin una golejada en la primera part. Benzema, autor d’un doblet que el situa com a màxim golejador de la lliga, ha estat el millor d’un partit en què ha debutat Eden Hazard.

El francès ha marcat els dos primers gols madridistes, en un tram de la primera part de clar domini blanc, i Casemiro ha fet el tercer poc abans del descans. En la segona part, però, el que semblava que seria una golejada ha acabat sent una victòria molt patida: Borja Mayoral ha marcat en el primer xut blaugrana entre els tres pals i, en el minut 75, Melero ha clavat el 3-2. L’afició merengue, que ha acabat xiulant els seus, ha patit de valent veient com Courtois evitava l’empat a tres en el temps afegit, i ha respirat tranquil·la quan De Burgos Bengoetxea ha assenyalat el final del partit.