Champions

Un mal menor molt amarg

Champions. El Madrid reacciona i neutralitza un 2-0 parcial en el descans, però no pot superar el Bruges i només suma un punt en dos partits disputats

REAL MADRID 2 BRUGES 2

REAL MADRID:Courtois (Aréola, 46’), Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Nacho (Marcelo, 46)’, Casemiro, Kroos, Modric, Lucas Vázquez (Vinicius, 67’), Hazard i Courtois.BRUGES:Mignolet, Diatta,Clinton Mata, Mechele, Deli, Sobol, Vormer, Rits, Vanaken, Tau i Dennis [Openda, 71’ (Cools, 86’)].GOLS:0-1 (9’) Dennis. 0-2 (39’) Dennis. 1-2 (55’) Sergio Ramos 2-2 (85’) Casemiro.ÀRBITRE:Georgi Kabakov (búlgar). Grogues a Hazard Mignolet i Openda. Expulsat per doble amonestació Vormer (84’).

Un punt i gràcies. I moltes gràcies. El Real Madrid, molt vulnerable en la seva estrena europea al Santiago Bernabéu, va haver de corregir una primera meitat per oblidar contra el Bruges i, malgrat que va eixugar un 0-2 parcial del conjunt belga, només va ser capaç de rescatar un punt que l’obligarà a ser contundent en les jornades restants del grup per eludir embolics.

Rival menys glamurós del grup, sense les individualitats del Galatasaray, el Bruges va comparèixer al Bernabéu amb una pell de xai que no va trigar a desmentir, expressant-se com un equip capaç de gestionar amb força perícia les seves possessions de pilota i sobretot de desplegar-se amb determinació gràcies als seus atacants africans. I va ser Emmanuel Dennis qui, aprofitant una passada del sud-africà Percy Tau, amb bastanta fortuna i eludint la gràcia del VAR en un hipotètic fora de joc, va sorprendre Courtois poc després de començar, empenyent el Madrid a un equip notable, incapaç de concretar les seves arribades en els primers instants i amb por de concedir contraatacs ràpids que es va convertir en una realitat poc abans del descans, quan de nou Dennis va aprofitar una pèrdua de Modric per superar amb subtilesa, just després d’estar a punt d’ensopegar tot sol, la sortida de Courtois, enviant els blancs a la vora del precipici.

A toc de corneta, obligat per l’agonia de la situació i reformat en el descans amb l’entrada d’Aréola, que va haver d’intervenir només entrar per frustrar una altra incursió de Dennis, i de Marcelo, el Madrid va assemblar-se molt més al que volia ser des d’un inici, instal·lat a camp contrari, trobant amplitud amb els laterals i retallant distàncies aviat gràcies a una rematada de cap d’un Sergio Ramos que, al límit del fora de joc i mitjançant el VAR, va connectar el seu equip a una nit que semblava perduda

Amb moltes dificultats per acabar d’invocar l’èpica en alguns moments, el Madrid com a mínim va trobar rèdit en l’entrada de Vinicius, víctima d’una entrada que va propiciar l’expulsió de Vormer i de la qual va néixer el gol de l’empat de Casemiro. Unes taules que, fora de context, retornen el Madrid al terreny del desencís, però que veient l’evolució dels esdeveniments, són un mal menor a Chamartín.

VESTIDORS

El resultat és dolent però la reacció, molt bona. Hem fet 45 minuts com mai abans
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Hem de fer les coses molt millor, així de clar; hem fet una primera meitat molt dolenta
Sergio Ramos
CAPITÀ DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)